Brochurer

Profilér din virksomhed eller produkter med en flot brochure. Hos D-Top AS kan vi levere brochurer, som er trykt i højeste digitale kvalitet. Ingen opgave er for stor eller lille.

Løsblade

Med iøjnefaldende flyers og løsblade kommer du hurtigt og effektivt ud med dit budskab til målgruppen. Hos D-TOP AS leverer vi smukke flyers og løsblade i både store og små oplag, og altid i den højeste kvalitet.

Visitkort

Visitkortet er ofte det indtryk du efterlader ved kunder og forretningsforbindelser. Hos D-TOP AS producerer vi alle typer visitkort, og altid i højeste kvalitet på kraftigt blank eller mat karton.

Postkort

Brug postkort, som en del af din markedsføring. Postkort er en effektiv og enkelt metode til at kontakte netværk og kunder med.

Blokke

Har du specielle krav og ønsker, er du velkomment til at kontakte os på salg@d-top.dk.

Etiketter

Se priseksempler på trykning af etiketter. Har du specielle krav og ønsker, kan du udfylde formularen nederst på siden. Så kontakter vi dig med et godt tilbud på etiketter.

Plakater

Brug flotte plakater til messer og udstillinger, og fang potentielle kunders opmærksomhed. Hos D-TOP AS leverer vi plakater i alle størrelser, trykt på slidstærkt materiale.

Foldere

Foldere er et effektivt redskab i din markedsføring. Brug foldere som enkel og farverig markedsføring, som du nemt og hurtigt kan få ud til din målgruppe, når du skal præsentere virksomheden eller nye produkter.

Roll-ups display

Roll-Up displays er et effektiv blikfang til markedsføringen. Med Roll-Up displays får du en mobil reklamesøjle, som nemt og hurtigt kan stilles op, hvor du har brug for det.
Kig også på vores site D-top.dinudstilling hvor du kan rekvirere tilbud på alle mulige flotte messesystemer, outdoor-ting roll-ups og bannerstand, beachflag og meget mere.
D-TOP AS | Nordlandsvej 90, 8240 Risskov - DK | Tlf.: +45 8699 8240