Digitaltryk og storformatprint hos D-TOP A/S

Digitaltryk og storformatprint hos D-TOP A/S

D-TOP er et moderne digitaltrykkeri med maskiner med den nyeste teknologi. Vi stræber efter, at levere produkter af højeste kvalitet – hver gang. Samtidig sætter vi pris på gode kunderelationer, og vi garanterer altid en professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.

Digitaltrykkeri

En god tryksag kræver den bedste teknologi og det rigtige papir – og det kan du få hos D-TOP! Vi tilbyder nemlig, den bedste digitale papirkvalitet og den nyeste teknologi inden for professionelle digitale trykmaskiner. Det gør, at vi kan imødekomme dine behov for selv de mindste tryksager på en hurtig og effektiv måde.

D-TOP benytter en Xerox Versant 3100 Digital Press og Xerox Versant 180 Digital Press til fremstilling af små og mellemstore oplag af digital tryk i farver og sort/hvid.

Digitaltryk i farver eller sort/hvid egner sig til fremstilling af brochurer, løsblade/flyers, foldere, visitkort, postkort, hæfter, fotobøger og meget mere. I forbindelse med produktion af hæfter kan disse produceres direkte i maskinernes egen efterbehandling, og kan efter ønske forsynes med firkantet ryg (square-fold).

Nedenstående er nogle af de mange muligheder, som vi kan tilbyde inden for digitalproduktion:

 • Papirformater op til A3++ (488×330 mm), vægtklasser op til 350 gram/m2
 • Tryk på A4 transparenter
 • Tryk på selvklæbende etiketter
 • Tryk på vandfaste vinylark
 • Direkte tryk på konvolutter
 • Visitkortproduktion
 • CMYK firefarve proces
 • Pantone farve proces
 • Gråtone proces
Digitaltrykkeri

Storformatprint

I D-TOP’s storformatafdeling producerer vi alt lige fra labels, plakater til bannere og dekorationer til brug i messe- og udstillingssystemer.

Vi printer med semisolvente ink der, ud over at være miljøvenlige, også er meget holdbare og lysægte på en lang række medier som blandt andet plakatpapir, syntetisk vandfastpapir, selvklæbende folier, canvas og presenningsfolie.

Kig også på vores udstillingsside, hvor du kan du kan rekvirere tilbud på flotte messesystemer, outdoor-materiale, roll-ups, beachflag og meget mere.

Epson printer

FTP-Upload

Kontakt venligst salg@d-top.dk for at få login oplysninger til D-TOP’s lukkede FTP-server.

Eller brug følgende login-oplysninger til den offentlige FTP-server:
Adresse: ftp.d-top.dk
Brugernavn: dtop
Kodeord: dtop

Husk at sende en e-mail til din kontaktperson, når filerne er uploaded.

FTP-Upload

Variable Data

Variable data er en helt ny måde at lave personlige tryksager på. Denne form for tryksager giver en mere målrettet og personlig henvendelse til den pågældende modtager eller kundegruppe. Her kan du skifte tekst, billeder, sprog og meget mere i din tryksag. Det hele styres via et ganske almindeligt Excel-ark fra din kundedatabase.

Med variable data sætter du et personligt og målrettet fingeraftryk på dine tryksager.

Variable data

PDF vejledning

For at sikre en fejlfri produktion i bedste kvalitet og undgå forsinkelse på leveringen kan du med fordel benytte nedenstående liste til klargøring af den trykklare PDF-fil.

Kontrol af PDF-fil:

 • Anvend PDF-format 1.3 (Acrobat-4) – andre PDF-versioner kan potentielt forårsage fejl
 • Siderne bør være enkeltsider i ét dokument
 • Husk skæremærker og 3 mm udover kant til beskæring
 • Vælg PRESS-opløsning (300 DPI)
 • Dækflader og sorte billedområder må maksimalt være 300% på bestrøget papir og 280% på ubestrøget papir
 • Tjek din PDF-fil bagefter og kontrollér at alt er korrekt

Følger du ovenstående er du godt hjulpet på vej til en fejlfri, trykklar PDF-fil der kan produceres uden problemer.

PDF vejledning

Efterbehandling

D-TOP tilbyder at færdiggøre trykark på en lang række af forskellige efterbehandlingsmetoder.

Falsning
Falsning anvendes, når et stykke papir skal foldes sammen, så det består af flere sider eller fløje. Der er mange typer for falsning eksempelvis; almindelig fals, portfals, rullefals, Z-fals og 3-fløjet fals.
Hvis gramvægten på papirkvaliteten er 170g og derover, anbefaler D-TOP at forsyne arket med bukkestreg for at undgå, at papiret flækker i ryggen.

Hæftning
Hæftning bruges ved tryksager på mere end 4 sider. Normalt hæftes med to hæfteklammer, og afhængig af papirtykkelse er der maksimumgrænser for hvor mange sider, der kan sammenhæftes.

Wire-O
Wire-O spiralindbinding er alternativet til klammehæftning. Denne form for indbinding bruges typisk, hvis du eksempelvis ønsker kraftigt papir, har mange sider eller skal have stor slidstyrke på din tryksag.
Som omslag findes der forskellige typer af kraftigt papir eller karton og derudover gennemsigtig blank plast eller kraftig ‘frosted’ plast.

Efterbehandling

Levering

Hos D-TOP A/S arrangerer vi gerne levering – enten direkte til dig eller til dine kunder. Skulle du være bosiddende i lokalområdet, er du altid velkommen til selv at afhente dine tryksager i vores åbningstid.

D-TOP A/S leverer i Århus Kommune med Aat-Express eller Post Danmark. I resten af landet leveres pakker med GLS, og paller sendes med Danske Fragtmænd. Forsendelser er normalt fremme dagen efter afsendelse.

Ved hastelevering til udlandet anvendes DHL Express.
D-TOP A/S kan ikke påtage sig ansvar for eventuelle leveringsforsinkelser.

Levering