Digitalt tryk og print hos D-TOP AS

D-TOP AS er et moderne digitaltrykkeri med maskiner i den allernyeste teknologi. Vi stræber efter, at levere produkter af højeste kvalitet - hver gang. Ved at være på højde med teknologien kan vi tilbyde vore kunder tryksager, der passer præcist til dennes ønsker og krav om kvalitet. Hos D-TOP AS får du professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.
 
 

Digitaltrykkeri

En god tryksag kræver den bedste teknologi og det rigtige papir. Hos D-TOP AS har vi de bedste digitale papirkvaliteter og den nyeste teknologi inden for professionelle digitale trykmaskiner, der gør at vi kan servicere kunder med behov for selv de mindste tryksager på en hurtig og effektiv måde.

D-TOP AS benytter en Xerox Color 800/1000Press og en Xerox 4112/4127 digitaltrykmaskine til fremstilling af små og mellemstore oplag af digitale tryk i farver og sort/hvid. Maskinerne har en samlet kapacitet på 10.000 tryk i timen. Digitaltryk i farve eller sort/hvid egner sig til fremstilling af brochurer, løsblade/flyers, foldere, visitkort, postkort, hæfter, fotobøger med mere. I forbindelse med produktion af hæfter kan disse produceres direkte i maskinernes egen efterbehandling og kan efter ønske forsynes med firkantet ryg (square-fold).

Nedenstående er nogle af de mange muligheder du og vi har inden for digitalproduktion.

 • Papirformater op til A3++ (488x330 mm), vægtklasser op til 350 gram/m2
 • Tryk på A4 transparenter
 • Tryk på selvklæbende etiketter
 • Tryk på vandfaste vinylark
 • Direkte tryk på konvolutter
 • Visitkortproduktion
 • CMYK firefarve proces
 • Pantone farve proces
 • Gråtone proces

Storformatprint

I D-TOP AS' storformatafdeling producerer vi alt lige fra labels, plakater, bannere til dekorationer til brug i messe- og udstillingssystemer fx. Roll-up displays.

Hos D-TOP AS printer vi med semisolvente ink, der ud over at være miljøvenlige også er meget holdbare og lysægte på en lang række medier som bl.a. plakatpapir, syntetisk vandfast papir, selvklæbende folier, canvas og presenningsfolie.

Kig også på vores site D-top.dinudstilling hvor du kan rekvirere tilbud på alle mulige flotte messesystemer, outdoor-ting roll-ups og bannerstand, beachflag og meget mere.

FTP-Upload

Kontakt venligst salg@d-top.dk for at få login oplysninger til D-TOP's lukkede FTP-server.

Eller brug følgende login-oplysninger til den offentlige FTP-server: 

Adresse ftp.d-top.dk
Brugernavn dtop
Kodeord dtop

Husk at sende en e-mail til din kontaktperson, når filerne er uploaded.

Variable Data

Variable data er en helt ny måde at lave personlige tryksager på. Denne form for tryksager giver en mere målrettet og personlig henvendelse til den pågældende modtager eller kundegruppe. Du kan skifte tekst, billeder og sprog m.v. i din tryksag. Det hele styres via et ganske almindeligt Excel ark fra din kundedatabase. Med variable data sætter du et personligt og målrettet fingeraftryk på dine tryksager.

PDF vejledning

For at sikre en fejlfri produktion i bedste kvalitet og undgå forsinkelse på leveringen kan du med fordel benytte nedenstående liste til klargøring af den trykklare PDF-fil.

Kontrol af PDF-fil:

 • Anvend PDF-format 1.3 (Acrobat-4) - andre PDF-versioner kan potentielt forårsage fejl
 • Siderne bør være enkeltsider i ét dokument (og ikke som opslag eller udskudt)
 • Husk skæremærker og 3mm udover kant til beskæring
 • Vælg PRESS-opløsning (300 DPI)
 • Dækflader og sorte billedområder må maksimalt være 300% på bestrøget papir og 280% på ubestrøget papir
 • Tjek din PDF-fil bagefter og kontrollér at alt er korrekt

Følger du ovenstående, er du godt hjulpet på vej til en fejlfri, trykklar PDF-fil, der kan produceres uden problemer.

Efterbehandling

D-TOP AS tilbyder at færdiggøre trykark på en lang række af forskellige efterbehandlingsmetoder.

Falsning
Falsning anvendes, når et stykke papir skal foldes sammen, så det består af flere sider eller fløje. Der er mange typer for falsning eksempelvis: almindelig fals, portfals, rullefals, Z-fals og 3-fløjet fals. Hvis gramvægten på papirkvaliteten er 170g og derover, anbefaler D-TOP AS at forsyne arket med bukkestreg for at undgå, at papiret flækker i ryggen.

Hæftning
Hæftning bruges ved tryksager på mere end 4 sider. Normalt hæftes med to hæfteklammer og afhængig af papirtykkelse er der maksimumgrænser for, hvor mange sider, der kan sammenhæftes.

Wire-O
Wire-O spiralindbinding er alternativet til klammehæftning. Denne form for indbinding bruges typisk, hvis du eksempelvis ønsker kraftigt papir, har mange sider eller skal have meget stor slidstyrke på din tryksag.

Som omslag findes der forskellige typer af kraftigt papir eller karton og derudover gennemsigtig blank plast eller kraftig 'frosted' plast.

Levering

Hos D-TOP AS arrangerer vi gerne levering - enten direkte til dig eller til dine kunder. Skulle du være bosiddende i lokalområdet, er du altid velkommen til selv at afhente dine tryksager i vores åbningstid. 

D-TOP AS leverer i Århus Kommune med Aat-Express eller Post Danmark. I resten af landet leveres pakker med GLS, og paller sendes med Danske Fragtmænd. Forsendelser er normalt fremme dagen efter afsendelse.

Ved hastelevering til udlandet anvendes DHL Express. D-TOP AS kan ikke påtage sig ansvar for eventuelle leveringsforsinkelser.

...............................................................................................................................................................................................................................................................................

Privatlivspolitik (persondata)

D-Top AS indsamler og behandler en række personlige oplysninger om dig.

Herunder følger vores privatlivspolitik, som du kan læse, hvis du gerne vil vide mere om hvorfor og hvordan vi sikkert behandler dine personoplysninger.

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes D-Top AS ("D-Top", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via D-Tops hjemmeside, www.d-top.dk ("Hjemmesiden").

1.3 D-Top er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til D-Top kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen

2.1. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra c og f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefon nr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber samt leveringsønsker.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at vi kan administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om din e-mail adresse.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandling er EU Persondataforordningens art 6, stk.1, litra f.

2.4 Når du bestiller et produkt hos os siger du ja tak til vores nyhedsbrev.

2.4.1 Formålet er at kunne sende dig tilbud, nyheder, inspiration og foretage målrettet markedsføring.

2.4.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

3. Modtagere af personoplyninger

3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har givet samtykke med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.3 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.3.1 kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

3.3.2 kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

4. Dine rettigheder

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til salg@d-top.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være. 

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på salg@d-top.dk

Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

5. Sletning af persondata

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 6 mdr.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

6. Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
 
7. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 D-Top er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

D-Top AS
Nordlandsvej 90
8240 Risskov
Mail: salg@d-top.dk
Tlf: 8699 8240

D-Top AS evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger. 

D-TOP AS | Nordlandsvej 90, 8240 Risskov - DK | Tlf.: +45 8699 8240