Digitalt tryk og print hos D-TOP AS

D-TOP AS er et moderne digitaltrykkeri med maskiner i den allernyeste teknologi. Vi stræber efter, at levere produkter af højeste kvalitet - hver gang. Ved at være på højde med teknologien kan vi tilbyde vore kunder tryksager, der passer præcist til dennes ønsker og krav om kvalitet. Hos D-TOP AS får du professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.
 
 

Digitaltrykkeri

En god tryksag kræver den bedste teknologi og det rigtige papir. Hos D-TOP AS har vi de bedste digitale papirkvaliteter og den nyeste teknologi inden for professionelle digitale trykmaskiner, der gør at vi kan servicere kunder med behov for selv de mindste tryksager på en hurtig og effektiv måde.

D-TOP AS benytter en Xerox Color 800/1000Press og en Xerox 4112/4127 digitaltrykmaskine til fremstilling af små og mellemstore oplag af digitale tryk i farver og sort/hvid. Maskinerne har en samlet kapacitet på 10.000 tryk i timen. Digitaltryk i farve eller sort/hvid egner sig til fremstilling af brochurer, løsblade/flyers, foldere, visitkort, postkort, hæfter, fotobøger med mere. I forbindelse med produktion af hæfter kan disse produceres direkte i maskinernes egen efterbehandling og kan efter ønske forsynes med firkantet ryg (square-fold).

Nedenstående er nogle af de mange muligheder du og vi har inden for digitalproduktion.

 • Papirformater op til A3++ (488x330 mm), vægtklasser op til 350 gram/m2
 • Tryk på A4 transparenter
 • Tryk på selvklæbende etiketter
 • Tryk på vandfaste vinylark
 • Direkte tryk på konvolutter
 • Visitkortproduktion
 • CMYK firefarve proces
 • Pantone farve proces
 • Gråtone proces

Storformatprint

I D-TOP AS' storformatafdeling producerer vi alt lige fra labels, plakater, bannere til dekorationer til brug i messe- og udstillingssystemer fx. Roll-up displays.

Hos D-TOP AS printer vi med semisolvente ink, der ud over at være miljøvenlige også er meget holdbare og lysægte på en lang række medier som bl.a. plakatpapir, syntetisk vandfast papir, selvklæbende folier, canvas og presenningsfolie.

Kig også på vores site D-top.dinudstilling hvor du kan rekvirere tilbud på alle mulige flotte messesystemer, outdoor-ting roll-ups og bannerstand, beachflag og meget mere.

FTP-Upload

Kontakt venligst salg@d-top.dk for at få login oplysninger til D-TOP's lukkede FTP-server.

Eller brug følgende login-oplysninger til den offentlige FTP-server: 

Adresse ftp.d-top.dk
Brugernavn dtop
Kodeord dtop

Husk at sende en e-mail til din kontaktperson, når filerne er uploaded.

Variable Data

Variable data er en helt ny måde at lave personlige tryksager på. Denne form for tryksager giver en mere målrettet og personlig henvendelse til den pågældende modtager eller kundegruppe. Du kan skifte tekst, billeder og sprog m.v. i din tryksag. Det hele styres via et ganske almindeligt Excel ark fra din kundedatabase. Med variable data sætter du et personligt og målrettet fingeraftryk på dine tryksager.

PDF vejledning

For at sikre en fejlfri produktion i bedste kvalitet og undgå forsinkelse på leveringen kan du med fordel benytte nedenstående liste til klargøring af den trykklare PDF-fil.

Kontrol af PDF-fil:

 • Anvend PDF-format 1.3 (Acrobat-4) - andre PDF-versioner kan potentielt forårsage fejl
 • Siderne bør være enkeltsider i ét dokument (og ikke som opslag eller udskudt)
 • Husk skæremærker og 3mm udover kant til beskæring
 • Vælg PRESS-opløsning (300 DPI)
 • Dækflader og sorte billedområder må maksimalt være 300% på bestrøget papir og 280% på ubestrøget papir
 • Tjek din PDF-fil bagefter og kontrollér at alt er korrekt

Følger du ovenstående, er du godt hjulpet på vej til en fejlfri, trykklar PDF-fil, der kan produceres uden problemer.

Efterbehandling

D-TOP AS tilbyder at færdiggøre trykark på en lang række af forskellige efterbehandlingsmetoder.

Falsning
Falsning anvendes, når et stykke papir skal foldes sammen, så det består af flere sider eller fløje. Der er mange typer for falsning eksempelvis: almindelig fals, portfals, rullefals, Z-fals og 3-fløjet fals. Hvis gramvægten på papirkvaliteten er 170g og derover, anbefaler D-TOP AS at forsyne arket med bukkestreg for at undgå, at papiret flækker i ryggen.

Hæftning
Hæftning bruges ved tryksager på mere end 4 sider. Normalt hæftes med to hæfteklammer og afhængig af papirtykkelse er der maksimumgrænser for, hvor mange sider, der kan sammenhæftes.

Wire-O
Wire-O spiralindbinding er alternativet til klammehæftning. Denne form for indbinding bruges typisk, hvis du eksempelvis ønsker kraftigt papir, har mange sider eller skal have meget stor slidstyrke på din tryksag.

Som omslag findes der forskellige typer af kraftigt papir eller karton og derudover gennemsigtig blank plast eller kraftig 'frosted' plast.

Levering

Hos D-TOP AS arrangerer vi gerne levering - enten direkte til dig eller til dine kunder. Skulle du være bosiddende i lokalområdet, er du altid velkommen til selv at afhente dine tryksager i vores åbningstid. 

D-TOP AS leverer i Århus Kommune med Aat-Express eller Post Danmark. I resten af landet leveres pakker med GLS, og paller sendes med Danske Fragtmænd. Forsendelser er normalt fremme dagen efter afsendelse.

Ved hastelevering til udlandet anvendes DHL Express. D-TOP AS kan ikke påtage sig ansvar for eventuelle leveringsforsinkelser.

D-TOP AS | Nordlandsvej 90, 8240 Risskov - DK | Tlf.: +45 8699 8240